Apartman 2

1

Detalji apartmana

Tabelarni prikaz

Panorama lift Plazma TV spavaća soba Dnevna soba
2 garažna mesta Besplatan internet Trepezarija i kuhinja
41 kvadratni metar Francuski ležaj Spavaća soba
4 odrasle osobe Ugaona garnitura Kupatilo
Plazma TV dnevna soba Predsoblje Terasa

Terasa je predviđena kao mesto za pušače! U apartmanu se nalaze više indikatora dima sa alarmnim uređajem.
Apartmani nisu predviđeni za boravak kućnih ljubimaca.

Opis

Geber apartmani Zlatibor nalaze se na atraktivnoj lokaciji na uzvišenju od 250m pre hotela „Mona“ kada se dolazi na Zlatibor. Šetalište, autobuska stanica su udaljeni 350m. Na 150m od objekta nalazi se dobro opremljena prodavnica mešovite robe.

food Objekat u kome se nalaze apartmani odiše toplinom ekskluzivnošću i prilagođena je brdsko planinskom ambijentu. Geber apartmani pružaju Vam mogućnost za uspešan odmor u prelepim udobnim i konfornim stanovima opremljenim za boravak do 4 osobe. Svaki apartman je 41m2 površine. Grejanje je zasebno za svaki stan sa mogućnošću samostalnog podešavanja temperature.

Sama zgrada okružena je zelenilom i šumom. Zgrada je useljena početkom 2017. godine. Zgrada poseduje panorama lift, a u našem vlasništvu su dva konfortna garažna mesta. Više parking mesta nalazi se oko zgrade u vlasništvu stanara zgrade. Svaki od apartmana sastoji se od predsoblja, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Apartmani su opremljeni za boravak 4 odrasle osobe. Od inventara poseduje francuski ležaj, ugaonu garnituru na razvlačenje, opremljenu trpezariju i kuhinju, dovoljan broj ormana i plakara kao i stočić u dnevnom boravku. Svaki apartman je opremljen sa dva plazma televizora od 43“ i 32“ u dnevnom boravku odnosno u spavaćoj sobi. U apartmanima se nalazi još i mikrotalasna peć, toster, posuda za zagrevanje vode, električna mutilica za nes kafu, pegla, daska za peglanje i fen. Terasa je opremljena stočićem i stolicama kao i pepeljarom jer je terasa predviđena kao mesto za pušače. U apartmanima se nalaze više indikatora dima sa alarmnim uređajem. Po potrebi u apartmane možemo postaviti hotelski krevetac, kao i stočić sa stolicom za malu decu.
Za sve dodatne informacije pozovite 064-256-83-14
u vremenu od 08:00 do 22:00.

Želimo Vam lep i udoban boravak u našim apartmanima